Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Februari 2003
Februari 2003
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Open Kinder Activiteiten


OPROEP 25 JAAR OKA

Dit jaar bestaat de OKA 25 jaar. Daarom zouden wij het leuk vinden als iedereen die in het verleden iets met de OKA te maken heeft gehad in welke vorm dan ook zich wil melden bij Diana tel: 040 2422873. Het lijkt ons leuk om dit met alle oud OKA-gangers op een leuke manier te vieren. Dus schroom niet, iedereen die wat voor de OKA heeft betekend is welkom. Dus meld je aan, zeker doen hoor.

Namens het huidige bestuur OKA

FOUTJE
In de wijkkalender staat dat onze Kindervakantieweek is van 19 tot en met 22 augustus dit moet echter zijn van 26 tot en met 29 augustus veranderd u dat even in uw kalender.

CARNAVALMIDDAG
Op 23 februari 2003 vieren we weer Carnaval in "de Mortel" voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar van 13.30 uur tot 15.30 uur. Carnavals vereniging de Mulders komen natuurlijk ook weer even langs om de boel flink op te vrolijken. En tijdens deze middag kun je worden uitgekozen om deel te nemen aan de "Klein Mulderkes raad" voor het Klein Mulderkes bal op 2 maart. Het zou leuk zijn als je verkleed komt, kom je liever als jezelf dan is dat natuurlijk ook goed. En we hebben naast knutselen en dansen nog een verrassing voor jullie heel misschien komt er een heuse dansgarde. De entree is ¼ 1,25. Nou Barrierse carnavallers tot 23 februari.

VOORJAARSKLEDINGBEURS

Op 22 maart is er weer onze voorjaarskledingbeurs. Deze beurs wordt altijd druk bezocht en is altijd een groot succes. Voor deze beurs kunt u weer een tafel reserveren om uw kleding te verkopen. Dit keer gaat de verkoop starten maximaal 3 meter p.p. a ¼ 2,75 per meter op 12 maart in de Mortel vanaf 13.00 uur. Dus ben er snel bij want uit ervaring weten we dat het snel uitverkocht is. Tot 12 maart of anders 22 maart.

Groetjes Sylvia en Mia van de OKA