Logo 't Brierke - Ga terug naar de startpagina
Archief - Februari 2003
Februari 2003
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--
 

Jong Nederland de Fakkel

Zoals al jaren gebruikelijk gaat Jong Nederland De Fakkel in 2003 weer een voorjaarsvlooienmarkt en een najaarsvlooienmarkt houden. Die vlooienmarkten worden gehouden in het Dr.Ir.F.J.Philipshuis aan de Fakkellaan 1 in Eindhoven.
Al geruime tijd was het gebruikelijk dat mensen door het jaar heen op vrijdagavond artikelen konden bezorgen voor onze vlooienmarkten. Eind 2002 hebben wij dat stop moeten zetten omdat onze opslagruimte tot de nok gevuld was met artikelen. We kónden gewoon geen spullen meer aannemen omdat we er geen ruimte meer voor hadden.
Na de vlooienmarkt van oktober 2002 echter hebben we grote opruiming gehouden en op dit moment is onze loods weer zo goed als leeg. Mensen die dus weer artikelen voor onze vlooienmarkt willen aanbieden zijn weer van harte welkom.
Er zijn echter wel een paar `huisregels'. Wij kunnen géén computers, géén meubilair en géén witgoed opslaan. Dat neemt te veel ruimte in beslag. We zien het liefst dat de spullen verpakt in dozen worden aangeboden. U doet ons bijvoorbeeld een plezier met alle huishoudelijke artikelen, electrische apparaten, kleding, schoenen, boeken, platen, riet, kunst of tassen. Tenslotte geldt de vaste regel dat wij alléén artikelen willen aannemen op vrijdagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur. Op alle andere dagen namelijk wordt het Philipshuis ook door andere groeperingen gebruikt en staan die artikelen dan erg in de weg. De eerstvolgende vlooienmarkt van Jong Nederland staat gepland voor zondag 4 mei! ! !
Daarnaast is er ook een wijziging voor het aanmelden van nieuwe leden. Jong Nederland De Fakkel kent op dit moment 11 leeftijdsgroepen en enkele van die groepen zijn vol en kennen daarom wachtlijsten. Het is dus niet mogelijk zomaar met kinderen binnen te komen voor een zogenaamde kijkbijeenkomst. Wanneer u kinderen wilt inschrijven wordt u vriendelijk verzocht van tevoren telefonisch contact op te nemen met Nicole Joosten (2426251 ) of met Dennis Nies (0630397179). Zij zijn precies op de hoogte van de mogelijkheden van plaatsing van nieuwe leden en met hen kunt u een afspraak maken of er een info-pakket aanvragen.
Tenslotte is er uiteraard ook altijd nog de vraag naar nieuwe vrijwilligers. JN de Fakkel heeft op dit moment 55 vrijwilligers maar er zijn ook altijd vacatures.
Wanneer u interesse hebt en minimaal 17 jaar bent kunt u contact opnemen met het secretariaat van Jong Nederland De Fakkel: 2815050.