Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

November 2023

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Steunpunt Achtse Barrier

Het Steunpunt Achtse Barrier in De Mortel is iedere dinsdag open van 10.00 - 12.00 uur. Deelnemers zijn LTAB, OAAB, Wijeindhoven, Zuidzorg en de woningcorporaties. Ook de BOA’s (Bijzondere Opsporings Ambtenaren) uit de wijk en de Gebiedscoördinator van de gemeente Eindhoven sluiten regelmatig aan.

De website voor en door de inwoners van AB
Een gezondheidsplein, een welzijnsplein, een sport- en beweegplein, een informatieplein en nog heel veel andere vind je op www.buurtpleinachtsebarrier.nl.

Achtse Barrier Informatievoorziening (AB-info)
De AB-infolijn geeft informatie over wijkactiviteiten, burenhulp, enz.: tel. 06 - 51 41 66 12.
Ook via internet: http://www.abinfo.dse.nl.

Welkomsgroep:

Bent u nieuw in de wijk? Dan kunt u een informatiepakket aanvragen bij het Steunpunt in De Mortel of via de infolijn: tel. 06 - 51 41 66 12.

Buurtplein www.achtsebarrier.info
geeft informatie over evenementen, burenhulp, gezondheid, verenigingen, nieuws en nog veel meer. Inwonersgroepen kunnen een eigen pagina aanmaken en hun leden groepsinformatie sturen.

Leefbaarheidsteam Achtse Barrier
Het LTAB omvat o.m. volgende werkgroepen: Buurtpreventie, Geluidsoverlast, Milieu, Jeugdzaken i.o., Verkeer, Woonomgeving en Buurtbudgetbeheer.
Voor info zie website: www.ltab.nl.

Overlast melden aan de gemeente?
Meldingen over zaken als zwerfafval, groenonderhoud, losliggende stoeptegels, een vernield speeltoestel of kapot straatmeubilair kan op de volgende manieren: