Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

November 2023

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

In Memoriam Saskia Krol

Mijn zus Saskia Krol is op 13 oktober jl. helaas overleden. Ze heeft tijdens haar sterfbed aangegeven een wens te hebben.

Saskia is opgegroeid in Achtse Barrier waar wij in 1980 zijn komen wonen. Ze heeft in de wijk op school gezeten (basis en middelbare) en bij de, toen nog Groenewoud, gewerkt.
Sinds 12 jaar was zij postbezorger in de wijk waarbij ze alle delen van Achtse Barrier de post rond heeft gebracht. Zij wil graag de mensen bedanken dat ze haar werk altijd zo leuk hebben gemaakt. Ze genoot echt van het werk en de vele contacten die ze gemaakt heeft in de loop der jaren. Samen met mijn zus heb ik een tekst gemaakt die zij graag in ’t Brierke geplaatst wil hebben.
Met vriendelijke groet,

Florence Krol

   


Hallo allemaal,

Ik ben Saskia Krol, ook wel Sas genoemd. De afgelopen 12 jaar heb ik namens post.nl op verschillende plekken in Achtse Barrier en Acht de post rond gebracht. Begin dit jaar heb ik helaas met mijn werk moeten stoppen vanwege een ernstige ziekte waar ik de strijd helaas niet van heb kunnen winnen.

Ik wil echter wel graag iedereen bedanken die ervoor gezorgd heeft dat ik mijn werk met heel veel plezier gedaan heb.

Met hier en daar een kopje koffie, flesje water, een ijsje of gewoon een gezellig kletspraatje. Dat alles gaf mij extra energie. Zeker op de soms warme of juist hele koude dagen.

Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk bedanken vandaar mijn bericht in ’t Brierke in de hoop dat ik zo veel mogelijk mensen kan bereiken. Groetjes,

Saskia Krol
In Memoriam