Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Maart 2023

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

OKA
OKA
wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)


Verkeersregelaars gezocht

Van 5 juni tot en met 9 juni zal de OKA Avondvierdaagse plaatsvinden in Achtse Barrier.
Om dit evenement veilig te houden, zijn we op zoek naar verkeersregelaars die het evenement zullen begeleiden. Zowel vrijwilligers uit de buurt als daarbuiten zijn welkom. Het bestuur van OKA is ook op zoek naar mensen die zich als vrijwilliger willen inzetten voor andere taken.

Wat is het?
De opleiding tot evenementen verkeersregelaar bestaat uit een online cursus, die ongeveer een uur duurt, gevolgd door een examen. De cursus en het examen zijn gratis en kunnen thuis op je eigen computer worden afgerond.
Het is ook mogelijk om het in De Mortel te doen, onder het genot van een kopje koffie.

Vereisten
Je moet minimaal twee van de vijf avonden beschikbaar zijn. Als je geïnteresseerd bent, meld je dan aan voor 1 mei 2023 op
verkeersregelaarsab@gmail.com.
Vrijwillig is niet vrijblijvend! Als je je inschrijft gaan we er vanuit dat we op je kunnen bouwen.

Wij hopen op een grote respons en op een geslaagde Avondvierdaagse dankzij de inzet van de buurtbewoners van Achtse Barrier. Met vriendelijke groet,

Mariëlla van Venrooij
Henk de Kleijn
Ben Koenen


Vrijwilligers gezocht

Naast verkeersregelaars zijn we ook op zoek naar mensen die kaartjes kunnen scannen, routes uitdelen en helpen bij de limonadepost. Zowel buurtbewoners als mensen van buiten de buurt zijn van harte welkom om zich als vrijwilliger in te zetten.

Vereisten
Je hoeft geen specifieke vaardigheden te hebben om vrijwilliger te zijn bij de OKA Avondvierdaagse. Het enige wat we vragen is dat je enthousiast en betrouwbaar bent en minimaal één avond beschikbaar bent.
Meld je aan vóór 1 mei 2023 en help mee om de OKA Avondvierdaagse tot een groot succes te maken! Stuur een e-mail naar vrijwilligers@oka-ab.nl.

Wij kijken uit naar de deelname van vele vrijwilligers en hopen op een fantastische Avondvierdaagse in Achtse Barrier!

Met vriendelijke groet,
Bestuur OKA


Knutselpakketjes

We zijn enthousiast om weer een nieuw knutselpakket aan te bieden!

Op 27 februari zullen we een inschrijfformulier op onze website (www.oka-ab.nl) plaatsen. Voor slechts € 2,50 kunt u een pakket kopen waarmee uw kinderen een leuk en creatief lente knutselwerkje kunnen maken.
De inschrijvingen voor dit pakket sluiten op 6 maart. Op 13 maart kunt u het pakket dan op gebruikelijke wijze, tussen half 8 en 8, bij onze opslag ophalen.

We hopen dat u zich snel inschrijft voor dit leuke knutselpakket.
Ter aankondiging ook alvast de informatie voor het knutselpakketje van april. Deze verkoop loopt van 3 tot 10 april. Het ophalen zal dan zijn op 17 april.

Laat uw creativiteit de vrije loop en maak iets unieks! We kijken er naar uit om uw creatieve werkstukken te zien en ons enthousiasme te delen. Stuur ons vooral een foto op facebook. Groetjes,

Bestuur OKA