Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Maart 2023

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Huiskamervoorstellingen voor ouderen

Binnen Archipel geeft een enthousiaste groep vrijwilligers in duo's of drietallen huiskamervoorstellingen voor onze bewoners. Door inzet van theater, zang of poëzie wordt op die manier contact gemaakt met mensen waarbij op een andere manier contact maken soms moeilijk of onmogelijk geworden is.

We komen op bezoek in de huiskamer van een groepswoning/afdeling en doen dat onder de naam Theater Visite. De voorstellingen zijn gebaseerd op thema’s die herkenning en herinnering op zullen roepen, zoals de liefde, de seizoenen, leven op de boerderij.

Voor Theater Visite zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers!
Als je het leuk vindt om af en toe (minimaal 6 per jaar) een voorstelling te geven in deze sfeer, dan zoeken we jou!
Je hoeft geen theater professional te zijn, maar affiniteit met spel, zang en poëzie is wel heel fijn. Als je een instrument kunt bespelen, dan is het helemaal mooi!

Door middel van een interne opleiding (3 dagdelen) en coaching door ervaren collega's zal je snel in staat zijn om voorstellingen mee te bedenken en uit te voeren. Een voorstelling duurt ongeveer een uur en kan plaatsvinden in de ochtend, middag of begin van de avond.

Je kunt je bij Stefan ook vrijblijvend opgeven voor een informatiebijeenkomst op dinsdag 21 maart 2023, van 19.00 - 20.30 uur.

Wil je meer informatie?
Stuur een mail aan stefan.klaassen@archipelzorggroep.nl of bel 06 - 50 98 03 31.