Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

November 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Sinterklaas weekend 19 en 20 nov

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)
.

Het is weer tijd voor ons jaarlijkse sinterklaasweekend. Dit jaar hebben we wel een paar aanpassingen ten opzichte van voorgaande jaren.

Op zondag 20 november organiseren we weer een Sinterklaasfeest. Het schoen zetten zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 19 november, zodat de kinderen op zondag hun schoen kunnen ophalen bij de Sint. Voor het creatieve knutselen hebben we dit jaar weer een thuisknutselpakketje in de aanbieding.

Schoen zetten (voor iedereen die zondag ook komt)
Op zaterdag 19 november mogen er alvast schoentjes gezet worden, van 15.00 tot 16.00 uur, in wijkcentrum De Mortel.
Het is gratis en de kinderen kunnen tekeningen en andere verrassingen voor de Sint achterlaten.

De schoentjes worden door de Sint op zondag weer terug gegeven. Dus geef bij het kopen van het zondag-kaartje aan dat je op zaterdag 19 november je schoen komt zetten.

Sinterklaas thuis-knutsel-pakketjes (4 t/m 12 jaar)
Op zaterdag 19 november kunnen er knutselpakketjes opgehaald worden in wijkcentrum De Mortel, voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
We zullen zorgen voor knutselmaterialen voor een leuke knutsel, die je bijvoorbeeld in je schoentje kan doen voor de Sint en zijn Pieten.
Reserveer voor 13 november een pakketje voor € 2,50 en bij voldoende animo wordt je voorinschrijving omgezet in een bestelling.
Reserveer je thuispakketje via onze website www.oka-ab.nl.

De knutselpakketjes kunnen opgehaald worden tussen 15.00 en 16.00 uur in wijkcentrum De Mortel.

Sinterklaasfeest (voor alle kinderen)
Op zondag 20 november heeft Sinterklaas een plekje vrij gemaakt in zijn agenda, om een feestje te komen bouwen met de kinderen uit Achtse Barrier in wijkcentrum De Mortel.
De pieten moeten wel weten voor welke kinderen er een cadeautje mee moet komen die dag. Daarom hebben wij een voorverkoop voor deze activiteit.
Voor de kinderen die op zaterdag hun schoen hebben gezet is tijdens de show ook het moment om het schoentje weer op te halen.

Reserveer voor 13 november voor € 5,00 een ticket via onze website www.oka-ab.nl.

Bij voldoende animo wordt de voorinschrijving omgezet in een ticket.
Je kunt bij inschrijving een voorkeur opgeven voor een tijd, na de sluitingsdatum zullen wij communiceren in welke show je geplaatst bent.

Ochtendshow 11.00 - 13.00 uur en middagshow 14.30 - 16.30 uur.
De zaal gaat een kwartier voor aanvang open. We hebben alleen een online verkoop, er zijn geen kaarten aan de deur te koop. Voor de kaartjes telt: op=op!

Voor uitleg zie website of stuur een mail naar kaartverkoop@oka-ab.nl.
Voor inlichtingen bel: 06 - 87 15 93 41.

OKA Bestuur en vrijwilligers