Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

September 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Talentenmarkt van Buurt in Bloei en Eindhoven Doet

Talentenmarkt: ontdek waar jouw talent het beste past

Op donderdag 29 september organiseren Buurt in Bloei van WIJeindhoven en Eindhoven Doet een Talentenmarkt in wijkcentrum Unitas. Ben je op zoek naar leuke activiteiten in de wijk? Of denk je na over (flexibel) vrijwilligerswerk? Misschien ben je ook wel nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden voor betaald werk? Op de Talentenmarkt kun je met diverse organisaties in gesprek en ontdekken waar jij met al jouw talenten goed past. Iedereen is van harte welkom om langs te komen tussen 10.30 - 13.00 uur.

Wanneer je de Talentenmarkt bezoekt, maken we het buiten bij de ingang al direct gezellig. Daar staat de Buurtbus van Buurt in Bloei waar je samen met andere wijkbewoners poffertjes kunt eten en een kopje koffie of thee kunt drinken. Binnen bij de entree, staan vervolgens vrijwilligers klaar om je de weg te wijzen op de Talentenmarkt. Je kunt met de verbinders van Buurt in Bloei de Energy Game doen en zo ontdekken waar jij energie van krijgt.

De organisaties die zichzelf op de Talentenmarkt presenteren zijn dit jaar in thema’s ingedeeld. Zo is er bijvoorbeeld een thema ‘Zorg & Maatschappij’ voor maatschappelijk vrijwilligerswerk maar ook een thema ‘Ontmoeten’ waar organisaties staan die activiteiten organiseren om elkaar te ontmoeten. Zo kun je als bezoeker snel oriënteren en makkelijk bepalen waar je heen wilt. Met de organisaties praat je verder over jezelf en over waar zij voor staan en wat zij nodig hebben. Misschien vind je zo wel een activiteit die perfect bij jou past.

Kom je ook?
Het is fijn als je jezelf vooraf aanmeldt via www.wijeindhoven.nl/talentenmarkt. Zodat de organisatoren weten hoe druk het wordt.
Kun je niet aanwezig zijn, maar kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een leuke plek?
Neem contact op met Buurt in Bloei via wijeindhoven.nl/contact, of tel. (040) - 238 89 98.

Talentenmarkt 2022
Donderdag 29 sept. 10.30 – 13.00 uur Wijkcentrum Unitas, Vlokhovenseweg 49.
www.wijeindhoven.nl/talentenmarkt.