Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

September 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Noodkreet: Red ons!

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)
.

Help de OKA te blijven bestaan

In het laatste Brierke hebben we jullie helaas moeten melden dat onze KinderVakantieWeek niet door kon gaan, omdat wij niet aan vrijwilligers weten te komen.

Dit blijkt helaas een trend die zich de afgelopen jaren in heeft gezet. Het wordt voor ons steeds moeilijker om buurtbewoners te vinden, die zich belangeloos in willen zetten om de kinderen in de wijk leuke activiteiten te bezorgen.

Jullie kunnen je voorstellen dat dit er voor zorgt dat de druk op het bestuur van de OKA steeds hoger wordt, wat zijn tol begint te eisen.
Wij zijn nog in druk beraad hoe we in 2023 de OKA kunnen laten bestaan, het is niet ondenkbaar dat er een aantal activiteiten geschrapt zullen moeten worden. Ook zijn we bezig met voorwaarden voor onze activiteiten. En de grootste daarvan is dat ons vrijwilligersbestand uit moet breiden.

Wij willen jullie dan ook vragen om de komende tijd ‘t Brierke en onze Facebook in de gaten te houden. In aanloop naar onze activiteiten zullen wij via daar communiceren en schroom niet om je dan aan te melden als vrijwilligers. Het kost jullie maar een paar uurtjes, scheelt ons een hoop bloed, zweet en tranen en levert bij een hoop kinderen blije gezichtjes op.

Om de druk op het huidige bestuur te verlagen en om ervoor te zorgen dat zij overeind blijven en er plezier in blijven houden zijn wij op zoek naar iemand die ons bestuur mee komt uitbreiden. Wij komen op de maandagavonden samen, om te vergaderen, activiteiten vorm te geven en voorbereidingen te treffen. En natuurlijk de dagen dat de activiteiten plaats vinden.

Lijkt het je iets, geef een berichtje via secretariaat@oka-ab.nl en dan zullen we een kennismakingsgesprek inplannen.