Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

September 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Jeugdvereniging Jong Nederland de Fakkel

In de week van 12-17 september 2022 starten de activiteiten van Jong Nederland de Fakkel weer in de eigen accommodatie: het dr.ir. F.J. Philipshuis aan de Fakkellaan 1.
Jong Nederland is een landelijke jeugd- en jongerenorganisatie waar iedereen van 4 tot 18 jaar van harte welkom is. In september starten we ook weer een nieuwe leeftijdsgroep voor kinderen van 4 en 5 jaar. Die groep gaat bijeen komen op zaterdagmorgen.

Binnen Jong Nederland werken we met leeftijdsgroepen. Die leeftijdsgroepen variëren jaarlijks en voor de exacte gegevens verwijzen we u daarom naar onze website.
Iedere leeftijdsgroep houdt wekelijks groepsbijeenkomsten waar een gevarieerd programma, afgestemd op de leeftijd van de kinderen aangeboden wordt.
Naast de groepsbijeenkomsten worden jaarlijks ook andere activiteiten georganiseerd zoals bijvoorbeeld: een carnavalsviering, voorjaars- en najaarsweekenden, een zomerkamp, een Halloweenviering en een aantal speciale activiteitendagen.
Tijdens de eerste week van de grote vakantie is de hele vereniging op zomerkamp geweest in Mariahout.
De vereniging wordt draaiend gehouden door een grote groep van 35 enthousiaste vrijwilligers die hun tijd graag besteden binnen de gezellige jeugdvereniging. Als vereniging zijn we uiteraard blijvend op zoek naar personen die kunnen bijdragen aan onze missie:
samen leuke en avontuurlijke activiteiten voor de leden organiseren.

Wilt u meer informatie: kijk op onze website www.jndefakkel.nl of stuur een e-mail naar: bestuurjndefakkel@gmail.com.