Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Juni 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

OKA

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)
.

Het lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor de kindervakantieweek zijn alweer in volle gang. Onze kindervakantieweek zal plaatsvinden van maandag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september.

Helaas dunt onze eigen vrijwilligersgroep ieder jaar een beetje meer uit. En aangezien onze oproep voor de avond-4-daagse ervoor heeft gezorgd dat deze door heeft kunnen gaan. En wat was het weer een succes.
Dus vanuit ons weer een oproep voor onze kindervakantieweek.

Ben jij diegene met affiniteit met kinderen en lijkt het je leuk om een groepje te begeleiden?
E-mail ons op vrijwilligers@oka-ab.nl of stuur een appje naar 06 - 87 15 93 41.
Of heb je minder interesse in een groepje begeleiden, maar wil en kan je toch iets betekenen? Wij zijn ook nog op zoek naar helpende handjes die onze bouwploeg kunnen ondersteunen. Spullen en spellen klaar zetten die we die dag gaan gebruiken. Je bent dan vooral achter de schermen bezig.

Ook dan horen we het graag via ons mailadres of onze WhatsApp.
Je kunt bij ons ook je maatschappelijke stage lopen en zo wellicht je vrije studiepunten invulling geven. De tijden, voor de vrijwilligers, zullen liggen tussen 9.00 uur en 17.30 uur.

We hopen dat we samen met jullie een fantastische kindervakantieweek neer kunnen zetten. We zien graag jullie reacties en aanmeldingen tegemoet.

Bestuur en vrijwilligers OKA