Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Juni 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Midzomernacht wandeltocht op zaterdag 18 juni

De vierde editie van de Eindhovense ‘Midzomernacht Wandeltocht’ voor KWF Kankerbestrijding belooft weer een groot succes te worden.
Na de coronaveilige versie van vorig jaar is de organisatie weer klaar voor een groots evenement met honderden deelnemers.

In voorgaande editie, voor corona, is er bijna € 40.000,00 opgehaald voor KWF. Dit jaar is het streefbedrag € 50.000,00.

De wandeltocht is na inschrijving via de website voor iedereen toegankelijk, er is keuze tussen vijf afstanden tussen de vijf en de dertig kilometer.

Niet zomaar een wandeltocht, maar voor velen een van diepere betekenis: „De sfeer onder de groepen wandelaars varieerde van uitgelaten vrolijk tot emotioneel.
De ene groep liep zingend van stempelpost naar stempelpost, terwijl andere groepen foto’s van aan kanker overleden dierbaren met zich meedroegen”, aldus een woordvoerder van organisator Rotaryclub Eindhoven-Zuid.

De route voert langs gezellige stempelposten in Genneper Parken, Dommeldal, de bossen van Waalre en het centrum van Eindhoven. Diverse horecagelegenheden, zoals de Oude Toren en Thym by Parkzicht verlenen hun medewerking en blijven open tot de laatste lopers zijn gepasseerd.

Indien u meer informatie wenst dan kunt u contact opnemen met woordvoerder van dit evenement:

Tom van Doorne
06 - 55 86 55 69
tomvandoorne@hotmail.com