Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Juni 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

FinFonFeest

Het supergezellige FinFonFeest staat dit jaar gepland op zondag 11 september. Van 10.00 tot 16.00 uur gaan we er samen weer een leuke dag van maken met veel vertier voor alle bezoekers.

Hoofdthema is natuurlijk het snuffelen in de honderden kramen met aangeboden koopwaar en hebbedingetjes.
Maar ook het informatiestuk wordt niet vergeten. Zo komen er weer demonstraties van leuke hobby's, workshops van verschillende activiteiten en, uiteraard, ook speeltoestellen voor de kinderen.
Ook komt er weer een podium waarop lokale artiesten hun acteer of andere prestaties kunnen tonen. Het LTAB is weer aanwezig met een overzicht van hun activiteiten en de lokale activiteitengroepen geven ook weer acte de présence.

De Mortel zorgt weer voor de nodige versnaperingen op enkele gezellige terrassen en tussen de kramen zullen meerder foodtrucks een diversiteit van lekkere hapjes aanbieden.
Zoals de laatste jaren ook al het geval was wordt ook dit jaar de omgeving van De Mortel omgebouwd tot feestterrein.

Ben jij nou een van die vele wijkbewoners die het zonde vindt om alle spulletjes op zolder te laten versloffen en wil je die een tweede kans geven? Huur dan een kraam en verkoop ze. Een kraam huren kost € 30,00. Inschrijven kan vanaf nu op finfon@brierke.nl.

De netto opbrengst van deze dag wordt geheel geschonken aan de stichting Achtse Barrier Hartveilig, die zich inspant om alle vrijwilligers in de wijk te ondersteunen bij de belangrijke taak om snel op te treden in geval van hartfalen.
Zet 11 september dus alvast in je agenda!