Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Mei 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

OKA

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)
.

Avondvierdaagse 2022!
Van 30 mei t/m 3 juni organiseert de OKA in samenwerking met de Koninklijke Wandel Bond Nederland weer de jaarlijks terugkerende Avondvierdaagse.

Gezellig wandelen met de hele familie met afstanden van vijf of tien kilometer.
Je hebt de keuze uit vijf avonden, waarvan je er zeker vier moet lopen om een medaille te krijgen. Elke avond is er een andere route.

Inschrijven: 30 & 31 mei in De Mortel Savoiepad 14 vanaf 15.00 uur, kaartjes à € 5,00 per persoon.
We starten elke avond om 18.15 uur voor de 10 km en om 18.30 voor de 5 km vanaf het plein achter wijkgebouw De Mortel, Savoiepad 14, Achtse Barrier te Eindhoven.
Voor de kinderen van de basisscholen de Klapwiek, de Achtbaan en de Spaaihoeve komt er zo snel mogelijk informatie over de kaartverkoop via de scholen.
Kinderen onder de 8 jaar moeten onder begeleiding lopen en honden zijn natuurlijk van harte welkom om mee te lopen.

Vaderdag knutselen
Thuispakketjes Vaderdag
Tijdens de coronaperiode hebben we noodgedwongen thuispakketjes moeten doen voor Vaderdag. Hier hebben wij zoveel positieve reacties op gekregen, dat we hebben besloten de thuispakketjes voor Vaderdag te blijven aanbieden.
Wil jij dus voor je vader iets leuks knutselen en weet je niet zo goed wat? Schrijf je dan nu in voor een knutselpakketje.

De pakketjes kosten € 2,50 en bevatten alle spullen om iets moois te maken voor jouw papa. Eventueel kan je voor € 1,50 extra een herbruikbaar tasje erbij kopen met je eigen boodschap. Dan heb je meteen iets moois om je knutselwerk in te pakken.
Vanaf 30 mei kun je je inschrijven voor een pakketje, bij voldoende inschrijvingen zal dit omgezet worden naar pakket. Voor meer informatie zie onze website: www.oka-ab.nl.

Dringend vrijwilligers gezocht
Noodkreet!
Op dit moment staat de OKA Avondvierdaagse op wankelen, omdat wij gewoonweg niet genoeg vrijwilligers hebben om de organisatie, rondom de avondvierdaagse, rond te breien. Als we niet voldoende vrijwilligers hebben, zijn wij helaas genoodzaakt om de avondvierdaagse te cancelen. Wij vinden dit uiteraard erg jammer en hopen echt dat we nog wat helpende handjes kunnen vinden voor onze avondvierdaagse van 30 mei t/m 3 juni.
Ben of ken jij degene die wij zoeken en kan je 1 of meerdere avonden komen helpen tijdens de avondvierdaagse stuur dan snel een mail naar vrijwilligers@oka-ab.nl.
Wij hopen op genoeg aanmeldingen zodat wij avondvierdaagse, na 2 jaar stilte, toch door kunnen laten gaan. We zoeken hulp bij het scannen van de kaartjes bij start en finish, hulp op de limopost en verkeersregelaars (dit is een online cursus).

Groetjes het bestuur van de OKA