Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Mei 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Maand van de Macula

In het kader van de Maand van de Macula organiseert Visio Revalidatie & Advies Eindhoven op
17 juni van 14.00 tot 16.00 uur een bijeenkomst voor mensen met maculadegeneratie (MD), familieleden, mantelzorgers en andere belangstellenden.
Locatie: Castiliëlaan 8 in Eindhoven.

Doel van de bijeenkomst is het geven van informatie over wat Visio voor hen kan betekenen.
Vanuit Visio Eindhoven zijn een optometrist, ergotherapeut, een OTC-coach en een medewerker van de afdeling Advies en Voorlichting aanwezig voor het beantwoorden van vragen. Daarnaast zullen ook leden van de Macula Vereniging Eindhoven hun ervaringen delen. Aanmelden kan tot en met vrijdag 10 juni via het aanmeldformulier onderstaande link op onze website: https://www.visio.org/nl-nl/home/actueel/agenda/eindhoven-bijeenkomst-overmacula.
Er zijn aan deze bijeenkomst geen kosten verbonden.

Bij Koninklijke Visio, expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, kan iedereen terecht met vragen over slechtziend of blind zijn.

Visio biedt informatie en advies, maar ook verschillende vormen van onderzoek, begeleiding, revalidatie, onderwijs en wonen. Deze diensten zijn er voor mensen die slechtziend of blind zijn, ook als zij daarnaast een verstandelijke, lichamelijke of andere zintuiglijke beperking hebben. Persoonlijk en professioneel betrokkenen kunnen ook bij Visio terecht voor informatie en deskundigheidsbevordering. Visio Eindhoven: 088 - 585 88 80.