Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Mei 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Hulp bij vermoeidheid bij kanker met Untire

Vermoeidheid bij kanker komt heel veel voor en heeft grote invloed op het dagelijkse leven. De Untire app helpt vermoeidheid bij kanker te verminderen en energie te verhogen.

Wat heeft de app te bieden?
Untire biedt een zelfhulpprogramma met onder meer animaties, lichamelijke activiteiten, ontspanningsoefeningen, het leren managen van energie en dagelijkse positieve tips. Uit onafhankelijk onderzoek door de Universiteit van Groningen blijkt dat je - als je de app drie keer in de week gebruikt, twintig minuten per keer - heel snel vooruitgang boekt.
Als buurtbewoner van Achtse Barrier ontvang je direct 100% korting bij de aanschaf van Untire.

Zelfzorgapps
Op het Buurtplein vind je allerlei apps die je kunnen helpen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Alle apps zijn bekeken en beoordeeld door zorgprofessionals, ervaringsdeskundigen en wijkbewoners en worden aanbevolen door de huisartsen van Achtse Barrier.

Dankzij een speciale regeling is het grootste deel van de apps gratis voor inwoners van Achtse Barrier. En de andere apps kunnen met een flinke korting worden aangeschaft. Je kunt hiervan gebruik maken, als je de apps via het Buurtplein installeert. Ga naar www.buurtpleinab.nl/zelfzorg.