Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

September 2021

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Inloop WIJeindhoven in De Mortel

Vanaf woensdag 30 juni 2021 is er weer wekelijks een inloopochtend van WIJeindhoven in De Mortel. Je kunt elke woensdag tussen 9.00 – 11.00 uur zonder afspraak in gesprek met een medewerker van WIJeindhoven. Wacht je even buiten als er te veel mensen binnen zijn? Je kunt in dat geval ook reserveren voor de woensdag daarna.

Zorgen en ondersteuning
Zorgen over geld, de kinderen, veiligheid thuis, gezondheid of wil je bijvoorbeeld meer meedoen? WIJeindhoven kan je op weg helpen.

Samen kijk je waar je ondersteuning bij kunt gebruiken. En wie die ondersteuning kan bieden. Misschien is er in je omgeving iemand die je kan helpen. Anders zoeken we gewoon verder. Samen maak je een plan voor wat er nodig is en zet je stappen uit het plan.
Daarbij kijken jullie meteen naar wat jij kunt doen voor je omgeving.

Wijk nog mooier maken
Samen kunnen we Achtse Barrier nog mooier maken. In de buurt, met elkaar. Iedereen telt mee. Heb je een leuk idee voor in de buurt? Of wil je graag meehelpen bij iemand in de buurt? Neem dan contact op met Buurt In Bloei via WIJeindhoven. Zij kijken met je mee wat er nodig is om je idee uit te voeren. Of denken mee over waar jij en jouw talenten kunnen bijdragen in de wijk.
Kijk voor meer informatie op www.wijeindhoven.nl/buurtinbloei.

Is het niet mogelijk om naar de inloop te komen en wil je wel graag in contact met WIJeindhoven? Neem dan telefonisch contact op: (040) 238 89 98 (ma t/m vr 9.00 - 17.00 uur).