Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

September 2021

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Mandala en schildercursus

In september kijk ik altijd uit naar alle nieuwe mogelijkheden waaraan ik kan deelnemen; heb jij dat ook? Hierbij wil ik twee mogelijkheden toevoegen waar ik zelf altijd heel blij van word en ik hoop jij ook.

Cursus schilderen
Deze cursus schilderen helpt je om jezelf helemaal leeg te maken in je hoofd door creatief bezig te zijn met kleur, vorm en beweging. Het hectische bestaan even loslaten in een beeldgesprek met jezelf; dat geeft innerlijke rust en ruimte. De ene keer werken we intuïtief en de andere keer naar een thema. We werken met acrylverf op doek. Elke bijeenkomst is er weer nieuwe inspiratie en uitdaging. Ook het werk van de anderen is een inspiratiebron, want iedereen werkt op zijn/haar eigen wijze en op eigen niveau. Je komt niet zozeer om iets te ‘leren’, maar om steeds meer te genieten van je scheppende vermogen en gaandeweg pik je toch allerlei vaardigheden op. Woensdagochtend van 9.30 tot 12.00 uur vanaf 15 september. Meer informatie op www.schilderfeest.com of bel Jeske 06 - 42 98 80 71;jesketuerlings@gmail.com.

Intuïtief Mandala tekenen
Mandala betekent centrum, cirkelomtrek en magische cirkel. Mandala’s zijn cirkelvormige tekeningen, waarbij het centrum een duidelijke rol speelt. De vormen ontstaan vanuit het centrum of komen erin samen. De vormen kunnen symmetrisch zijn ten opzichte van elkaar, maar dit hoeft niet! De uitnodiging is om, na een afstemming aan het begin van elke les, intuïtief te gaan spelen met kleur, vorm en beweging. Het is een bewustwordingsweg naar binnen.
De mandala die jij maakt is een zielenspiegel in het hier en nu. Het vertelt je iets over hoe jij op dit moment in je vel zit, wat je emoties en je gedachten zijn.

Gratis proefles dinsdagavond 14 september van 20.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie op: www.schilderfeest.com of opgeven bel Jeske 06 - 42 98 80 71; jesketuerlings@gmail.com.