Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Juni 2021

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Hallo!

Zeg jij wel eens hallo? En tegen wie zeg je dan hallo? Tegen jezelf als je voor de spiegel staat? Tegen je overbuurman? Of misschien tegen de kassamedewerker van de supermarkt?

Groeten buren elkaar in Achtse Barrier? Voel jij je hier verbonden met anderen?

De wijk in
Deze zomer slaan we samen met verschillende inwoners, organisaties en professionals de handen ineen en verkennen we hoe het staat met de verbinding in de wijk en het contact met elkaar. We zijn benieuwd naar jouw kijk hierop! Lijkt het jou leuk om mee te doen aan dit project en jouw verhaal te delen? Wanneer we wensen en behoeftes van jullie als inwoners verzamelen, kunnen we nieuwe ideeën ontwikkelen voor meer verbinding in de wijk.

Meedoen
Zou jij de wijk eens door andere ogen willen bekijken? Vind je het leuk om nieuwe mensen uit de wijk te leren kennen? Wil je meer weten over verbinding maken en contact leggen met mensen? Laat het ons weten!

Would you like to see the neighborhood from another point of view?
Do you enjoy getting to know new people within the neighborhood? Do you want to know more about connecting and making contact with people? Let us know!

Dit project is een samenwerking tussen AB voor Elkaar, morgenmakers, Eindhoven in Contact, Gemeente Eindhoven, WIJeindhoven en Buurtplein.