Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Juli 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

JC De Mortel klaar voor de toekomst

Na een grondige verbouwing is jongerencentrum De Mortel er weer helemaal klaar voor.

Mijn naam is Ronnie Verhagen en ik ben op 1 maart 2022 in dienst gekomen bij Dynamo jeugdwerk als sociaal beheerder. Mijn taak in het jongerencentrum is om het gebouw schoon heel en veilig te houden maar ook contacten te onderhouden met bewoners uit de wijk.
Met jeugdwerkers, buursportcoaches, vrijwilligers, stagiaires en natuurlijk de jeugd, doen wij ons werk in Achtse Barrier. We bereiken hiermee jongeren van 7 tot 27 jaar. Dit doen wij met onze werkwijze: Inspireren – Leren – Werken.

Onze jeugdwerkers zijn Bilal Achenteh en Rosa Beerens. Rosa is op 15 juni j.l. in dienst gekomen en neemt de taak van Yasmina Posthuma over. Yasmina gaat werken in andere Eindhovense jongeren centra voor Dynamo.

De jeugdwerkers pikken trends, behoeften en signalen op en vertalen die naar activiteiten, bedoeld voor ontmoeting en ontspanning, zinnige vrijetijdbesteding, talentontwikkeling en persoonlijke groei. We stimuleren jongeren om zelf te leren organiseren en ondersteunen hen op hun pad naar het realiseren van hun dromen.

Tijdens de zomer vakantie zijn we gewoon open met een speciale zomerprogrammering en iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.
Na de vakantie gaan we maandelijks een jeugddisco organiseren en zijn we nog op zoek naar vrijwilligers en een DJ. Voor info kunt u contact opnemen met r.verhagen@dynamojeugdwerk.nl.