Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Juli 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Eindhovense Baby Spa ontvangt certificering!

De afgelopen jaren zijn Baby Spa’s als paddenstoelen uit de grond gekomen en ons land telt inmiddels dan ook circa 140 Baby Spa’s. In een Baby Spa is het mogelijk om te floaten, ook wel hydrotherapie genoemd en/of een babymassage te boeken. Een bezoek aan een Baby Spa kan bijdragen in de geestelijke- en lichamelijke ontwikkeling en daarmee veel voorkomende babykwaaltjes als buikkrampjes, reflux en een voorkeurshouding verlichten.

Echter om een Baby Spa te starten in Nederland waren er tot voor kort nog geen vereisten, laat staan dat er werd toegezien op de kwaliteit en hygiëne die een Baby Spa biedt.

Baby Spa netwerk
Bianca Jansen (obstetrie-verpleegkundige) en Roxane Liewes (lactatiekundige IBCLC en reflexintegratie therapeut i.o.) hebben daarom hun handen ineengeslagen en dat betekende het begin van Baby Spa Netwerk; het eerste officiële keurmerk van en voor Baby Spa’s van Nederland! Een audit op locatie, het aanbieden van (bij)scholing en nog vele andere handvaten moeten ervoor zorgen dat de Baby Spa ondernemer kwalitatief en hygiënisch te werk kan gaan.

Voor meer informatie:
www.babyspanetwerk.nl.

Eerste keurmerk
Caresse Baby Spa, gevestigd op de Boschdijk in Eindhoven, heeft op vrijdag 10 juni jl. als eerste Baby Spa van Nederland de audit met succes weten af te ronden en daarmee dit officiële keurmerk behaald.

Boschdijk 892
5627 AB Eindhoven
+31 (6) - 30 78 13 06
info@caressebabyspa.nl,
www.caressebabyspa.nl.