Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier

Juli 2022

 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Nog nooit van Bowls gehoord?

Dat kan, en dat zouden we graag anders zien.
Bowls is in Nederland nog een vrij onbekende sport en wordt in naam vaak verward met bowling. De sport is aan het eind van de jaren tachtig in Nederland meer bekend geworden.

Ook in Eindhoven kunt u nu kennismaken met deze fascinerende sport bij Bowls Club Eindhoven. In sportaccommodatie Aan De Meet Amazonenlaan 4 te Eindhoven bent u op dinsdag altijd welkom bij Bowls Club Eindhoven van 12.00 tot 16.00 uur om zelf te ontdekken wat deze sport met u doet. We rollen hier elke dinsdagmiddag drie matten van 30 meter lang en vier meter breed uit zodat onze leden zowel recreatief bezig kunnen zijn als om te oefenen voor competities.

Dus laat het niet alleen bij BBC kijken maar kom ervaren wat bowls met u doet, het is niet moeilijk te leren. Iedereen is bij ons welkom en beleeft een middag die om herhaling vraagt.

Bowls hoeft u niet meteen te kopen, wij hebben ze in diverse maten en gewichten om u te laten proberen wat voor u het prettigste rolt. Het enige waar u zelf voor moet zorgen zijn gemakkelijke schoenen met een absoluut vlakke zool om onze matten te sparen.
Voor meer informatie vooraf kunt u bellen naar 06 - 46 79 99 27 of kijk op onze website www.bowlsclubeindhoven.nl.