Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Oktober 2017
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Schuif aan en eet mee

Op 29 september schoven we weer bij elkaar aan tafel in De Mortel.
In de zomermaanden juli en augustus hebben we elkaar op andere plekken ontmoet. Eenmaal hebben we bij een aanschuiver thuis in de tuin gegeten en de andere keer buiten aan tafels in de Tourslaan bij Vereniging Centraal Wonen Lismortel, www.cwlismortel.nl.

Super gezellig elke keer en voor JONG & OUD bestemd.
Lekker eten, gezellig kletsen, nieuwe mensen uit je buurt leren kennen, en nieuwe dingen bedenken die we samen kunnen doen.

Op zondag 27 augustus was Schuif aan en eet mee ook te vinden op de jaarlijkse FinFonmarkt om ons initiatief te promoten. Wie weet komen er naar aanleiding daarvan nieuwe mensen een keer bij ons aanschuiven......
We hebben belangstellenden een coupon gegeven waarmee ze eenmalig gratis kunnen aanschuiven.
Op zondag 10 september hebben we, onder leiding van een van onze aanschuivers die daar werkzaam is, met een deel van de groep een heerlijke wandeling op Landgoed Baest gemaakt. We bezochten daar de natuurbegraafplaats. Als verrassing werd iedereen aansluitend uitgenodigd voor een lunch op boerderijterras De Schelft, www.landgoedbaest.nl.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina Schuif aan en eet mee, daar vind je informatie over het initiatief, het e-mailadres en telefoonnummer. Wanneer je ook mee wilt eten ben je van harte welkom! De volgende keer is op 27 oktober. Hartelijke groeten,

Agnes, Erica, Eugenie, Hjördis,
Joke, Margot, Marleen