Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Oktober 2017
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier

De inschrijving is gestart!

De eerste Teams hebben zich al ingeschreven en strijden op zaterdagavond 24 februari 2018 zeker mee om de titel Slimste Team van Achtse Barrier.
We zijn benieuwd hoeveel Teams er dit jaar meedoen en aan wie we op 10 maart 2018 tijdens de feestelijke prijsuitreiking in De Mortel de hoofdprijs en felbegeerde titel mogen uitreiken.
Wil je ook een leuke, gezellige, verrassende en spannende avond beleven, vorm dan snel een Team en schrijf je in via: wiewitwa.jimdo.com/inschrijven.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 15,00 per Team en we adviseren een minimale Teamgrootte van 10 personen…

Sponsoren gezocht

Het organiseren van zo’n evenement brengt kosten met zich mee. We proberen deze natuurlijk zo laag mogelijk te houden en zoveel mogelijk vanuit de inschrijfgelden te betalen, maar dat is niet voldoende. We hebben daarom uw hulp nodig. Op onze website, in het Quizboek en tijdens de feestelijke prijsuitreiking, is ruimte gereserveerd waarop uw bedrijfslogo en/of -naam kan komen te staan. Heeft u interesse om ons te steunen, dan horen wij dat graag. Voor aanmelden of uitgebreide informatie kunt u terecht op onze website wiewitwa.jimdo.com/sponsoring/sponsor-worden/.

Groeten van de Organisatie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier