Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
Oktober 2017
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Open Kinder Activiteiten

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)

Halloween
Heeee, de OKA heeft weer iets voor de kinderen van 7 tot 12 jaar, en wel een Halloween avond. Deze wordt gehouden op zaterdag 28 oktober van 18.30 tot ± 22.00 uur in het jongerencentrum van wijkcentrum De Mortel, en binnen het eigen terrein van wijkcentrum De Mortel. De entreeprijs is € 3,00 per kind. Wat we deze avond gaan doen houden we nog even geheim. De eindtijd is onder voorbehoud.

 

 

 

 

 

 

 

 

Halloween 2016. Foto: Ruben

 

Kinderspeelgoedbeurs
Zondag 15 oktober organiseert de OKA weer de jaarlijkse kinderspeelgoedbeurs. De beurs is van 14.00 tot 15.30 uur in wijkcentrum De Mortel. Voor deze markt kun je een tafel reserveren voor € 3,00 bij wijkcentrum De Mortel. Het adres is Savoiepad 14, telefoon (alleen voor inlichtingen) is 06 - 51 41 66 12 of 06 - 87 15 93 41. Kaartverkoop is aan de bar van Wijkcentrum De Mortel van maandag 09 oktober tot en met vrijdag 13 oktober, tijdens de openingstijden. Het is de bedoeling dat de kinderen zelf hun speelgoed verkopen, niet de ouders! (Die mogen natuurlijk wel helpen). De entree voor deze speelgoedbeurs is voor volwassenen en kinderen € 0,50. Het zal zeker weer een drukke en gezellige beurs worden. Ben er op tijd bij om een tafel te huren of voor de beurs zelf. Tot zondag 15 oktober.

17 dec is het Kerstknutselen tijdens de Kerstmark van de LTAB.
Verdere info zie ‘t volgende Brierke van november. Voor info: www.oka-ab.nl.

Sinterklaasfeest (0 - 9 jaar)
De ‘aankondig’ Piet heeft de OKA al verteld dat de Sint van plan is om op zondag 19 november met een heel stel van zijn Pieten een bezoek aan jullie te brengen in wijkcentrum De Mortel. Sinterklaas wil dan graag gezellig bij jullie zijn. Het zal zeker weer een te gek feest worden.
De Sint wil natuurlijk wel graag weten hoeveel pakjes hij moet meenemen en daarom wil hij dan ook graag van tevoren weten wie er allemaal komen. We verdelen de kinderen in 2 groepen.
Eén groep van 11.00 - 13.00 uur en één groep van 14.00 - 16.00 uur. Een kwartier voor aanvang gaat de zaal open.
Laat mama, papa, oma of opa even een kaartje kopen à € 3,00, zodat de Sint op alles is voorbereid.

De voorverkoop is vanaf woensdag 01 november t/m woensdag 14 november. Net als vorig jaar kunnen er weer digitaal kaartjes gekocht worden. Voor uitleg zie de website of stuur een e-mailtje naar:kaartverkoop@oka-ab.nl.
Graag zou Sinterklaas ook een anekdote over het kind willen hebben. U kunt deze mailen naar kaartverkoop@oka-ab.nl met vermelding van naam en leeftijd van het kind of het nummer wat op het entreekaartje staat.

Voor inlichtingen: 06 - 51 41 66 12 of 06 - 87 15 93 41.

Mocht u onverhoopt digitaal geen kaartjes kunnen bestellen neem dan contact op met een van bovenstaande nummers of stuur een e-mailtje: kaartverkoop@oka-ab.nl.

Sint en Piet & OKA Bestuur

Ook is er vrijdag 17 november weer schoentje zetten en op zaterdag 18 november knutselmiddag. Hierover lees je meer in het volgende Brierke of op de website van de OKA www.oka-ab.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas 2016. Foto: Ruben