Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
September 2017
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Open Kinder Activiteiten

OKA wordt gesponsord door de SFWAB
(Stichting Financiën voor Wijkactiviteiten Achtse Barrier)

Terugblik kindervakantieweek

Wij willen alle kinderen die mee hebben gedaan aan de kindervakantieweek 2017 bedanken voor de geweldige en kei gezellige week.

Er is heel hard gewerkt, heel hard gespeeld en heel veel plezier gemaakt door jong en oud.

We hopen daarom dat we jullie volgend jaar in de laatste week van de schoolvakantie weer terug zien tijdens de kindervakantieweek van 2018.

Onze dank gaat uit naar alle vrijwilligers die ons weer zo goed hebben geholpen om het een geslaagde, perfecte, gezellige en leerzame week te laten zijn.

Wij hopen dat we een beroep op jullie mogen blijven doen om je in te zetten als vrijwilliger voor een van de OKA activiteiten of voor de kindervakantieweek 2018.
Nogmaals onze hartelijke dank.

Supermarkt EMTÉ bedankt voor de verkoop van de passe-partouts.

Er is nog een roze portemonneetje gevonden met een regenboog er op, als dit van een van uw kinderen is kunt u contact op nemen met 06 - 51 41 66 12 of 06 - 87 15 93 41.

Kinderspeelgoedbeurs

Zondag 15 oktober organiseert de OKA weer de jaarlijkse kinderspeelgoedbeurs. De beurs is van 14.00 tot 15.30 uur in wijkcentrum De Mortel. Voor deze markt kun je een tafel reserveren voor € 3,00 bij wijkcentrum De Mortel. Kaartverkoop is aan de bar van Wijkcentrum De Mortel van maandag 09 oktober tot en met vrijdag 13 oktober, tijdens de openingstijden. Het adres is Savoiepad 14, telefoon (alleen voor inlichtingen) is 06 - 51 41 66 12 of 06 - 87 15 93 41.

Het is de bedoeling dat de kinderen zelf hun speelgoed verkopen, niet de ouders! (Die mogen natuurlijk wel helpen). De entree voor deze speelgoedbeurs is voor volwassenen en kinderen
€ 0,50. Het zal zeker weer een drukke en gezellige beurs worden. Ben er op tijd bij om een tafel te huren of voor de beurs zelf. Tot zondag 15 oktober.

De komende tijd staan weer een aantal leuke activiteiten op de planning. Zo hebben we op zaterdag 28 oktober onze spannende Halloweenactiviteit, is het vrijdag 17 t/m zondag 19 november weer tijd voor ons jaarlijkse sinterklaasfeest en gaan we tijdens de LTAB kerstmarkt
(17 dec) weer kerst knutselen.

Voor meer informatie over deze activiteiten kijk in het volgende Brierke of op onze website:
www.oka-ab.nl.