Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
September 2014
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

De Boekenmortel

En…, is het ervan gekomen om in de vakantie een fijn boek te lezen? Heerlijk in een luie stoel, drankje erbij, zonnetje of onder een parasol en dan heel even alles om je heen vergeten? Dan weet je ook weer hoe belangrijk het is om daar tijd voor vrij te maken! Als ’t er nog niet van gekomen is, niet getreurd: er komen nog dagen genoeg!

Vanaf dinsdag 26 augustus is de Boekenmortel in De Mortel weer geopend en kunt u weer boeken komen lenen. U bent van harte welkom op dinsdag van 15.00 – 17.00 uur en op donderdag (uitgezonderd de eerste donderdag van de maand) van 18.00 – 20.00 uur.

Net voor de vakantie hebben we nieuwe boeken binnen gekregen die we z.s.m. op de planken gaan zetten voor u. Er zijn geen kosten aan het lenen verbonden. Een vrijwillige bijdrage is welkom en wordt gebruikt om materiaal zoals papier, stickers en andere onkosten van te betalen.

Graag willen we u erop attenderen dat er ook een tijdschriftenrek staat, met de nieuwste kranten en tijdschriften; die kunt u daar ter plekke inzien/lezen. Dit gedurende de openingstijden van De Mortel.

Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Ine Bernards, tel. 06 - 14 65 39 73 of
via e-mail: i.bernards@hotmail.com.
Hopelijk tot ziens bij de Boekenmortel!

Annelies, vrijwilligster