Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2012
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Unicef Inloopochtend

Omdat elk kind dat sterft er een teveel is
U bent van harte welkom op zaterdag 10 november 2012 van 10.00 tot 15.00 uur tijdens de jaarlijkse UNICEF-inloopochtend op de Gascognehof 12.

Elke dag sterven 19.000 kinderen aan oorzaken die vaak makkelijk te voorkomen zijn; denk daarbij aan malaria, mazelen, diarree en longontsteking. UNICEF is ervan overtuigd dat dit aantal nul zou moeten zijn. Daarom voeren we van 2012 tot 2014 campagne tegen kindersterfte.
UNICEF heeft een uitgebreide collectie kaarten voor verjaardagen, feestdagen, een bedankje of gewoon zomaar. U kunt ook terecht voor andere artikelen zoals agenda’s, speelgoed, een laptophoes of kerstbal(len). Bovendien heeft UNICEF voor Kerstmis en Nieuwjaar ook voor bedrijven een exclusieve collectie samengesteld met uw zakelijke belangen in gedachten. Hiermee komen uw goede intenties niet alleen terecht bij uw relaties en personeel, maar ook bij kinderen wereldwijd.

UNICEF is wereldwijd de grootste afnemer van vaccins en voedzame notenpasta en een van de grote afnemers van muskietennetten. Samen met overheden worden in veel landen zogeheten Child Health Weeks georganiseerd. Tijdens deze gezondheidsweken gaan in het hele land medische teams op pad om ook de kinderen in afgelegen dorpen te bereiken. Met twee vaccinaties is een kind levenslang beschermd tegen mazelen. Twee mazelenvaccins kosten € 0,35.

Help ook mee door kaarten en cadeaus van UNICEF te kopen. Want daarmee investeert u in de toekomst van kinderen die zonder uw bijdrage kansloos zijn.

Tot ziens op zaterdag 10 november aanstaande!

UNICEF
verkooppunt Achtse Barrier Annick Le Fèvre, Gascognehof 12, tel. 040 241 86 96.