Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2012
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Open Kinder ActiviteitenSinterklaas

Schoenzetten (kinderen van 0 tot 9 jaar)
Ook dit jaar komt Sinterklaas natuurlijk weer naar de Achtse Barrier. Voorafgaande aan zijn bezoek op zondag 18 november kunnen de allerkleinsten van 0 t/m 9 jaar in de wijk hun schoentje weer komen zetten. En wel op vrijdagavond 16 november van 18.30 tot 19.30 uur in wijkcentrum De Mortel. Het kost niets en de kinderen kunnen tekeningen en andere verrassingen voor de Sint achterlaten. Tijdens de Knutselmiddag op 17 november kunnen de kinderen hun schoentje weer komen ophalen.
Voorgaande jaren was Sint blij verrast door al het moois wat de kinderen gemaakt hadden, en ook de wortels en brood voor Americo zijn heel goed ontvangen.
Dus kom dit jaar weer met je schoen, klomp, pantoffel, laars en vul hem met iets moois voor de Sint. Je schoentje kun je zaterdag 17 november tussen 15.45 en 16.00 uur weer op halen.

Knutselmiddag (kinderen van 4 tot 12 jaar)
Op 17 november a.s. organiseert de OKA weer de jaarlijkse Sinterklaas knutselmiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We gaan dan weer mooie dingen maken voor de Sint en zijn Pieten. Van stoomboot tot Pietenpet, en van schoorsteen tot surprise, wij helpen jullie graag met het maken van iets moois.
De entree is € 3.00 en we beginnen om 14.00 uur in wijkgebouw De Mortel en hopen om 16.00 uur allemaal met iets moois naar huis te gaan.
Sinterklaas is altijd heel blij met al die eigen gemaakte mooie dingen. Dus niet vergeten en kom lekker knutselen.

Sinterklaasmiddag (kinderen van 0 tot 9 jaar)
Hallo kinderen uit de Achtse Barrier. Ook dit jaar komt de Sint jullie natuurlijk een bezoek brengen. De ‘aankondig’ Piet heeft de OKA al verteld dat de Sint van plan is om op zondag 18 november om 14.00 uur met een heel stel van zijn Pieten een bezoek aan jullie te brengen in wijkcentrum De Mortel, Savoiepad 14 te Eindhoven. Sinterklaas wil dan graag tot 16.00 uur gezellig bij jullie blijven. Het zal zeker weer ‘n te gek feest worden.
De Sint wil natuurlijk wel graag weten hoeveel pakjes hij moet meenemen, en daarom wil hij dan ook graag van tevoren weten wie er allemaal komt. Dus laat mama, papa, oma of opa even bij Henk, Savoiepad 133, een kaartje kopen á € 3,00, zodat de Sint op alles is voorbereid.

De voorverkoop is vanaf dinsdag 6 november, op de weekdagen van 09.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 18.00 uur; op dinsdagen alleen ‘s middags.
VRIJDAG 16 november is er een extra kaartverkoop van 17.30 uur tot 20.00 uur in Wijkcentrum De Mortel.

Graag zou Sinterklaas ook een anekdote van het kind willen hebben. Wij vragen u dan ook deze mee te brengen, bij de kaartverkoop, voorzien van naam en leeftijd.
U kunt deze ook mailen naar secretariaat@openkinderactiviteiten.nl met vermelding van het kaart nummer wat op het entreekaartje staat.

Groetjes van de Sint en alle Pieten

Voor meer inlichtingen kunt u bellen met Henk, 06 - 51 41 66 12. Meer informatie vindt u ook op onze website: www.openkinderactiviteiten.nl.