Ga naar de startpagina
De Achtse Barrier
November 2012
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

33 jaar KV de Mulders

Zondag 25 november aanstaande om 13.30 uur is het feest vieren geblazen bij carnavalsvereniging de Mulders.
Zij vieren dan hun 33-jarig bestaan met een groots opgezet feest voor alle bewoners van de Achtse Barrier.
Alle carnavalsverenigingen van Eindhoven en sommige daar buiten, maar zeker alle oud-Oppers, -Meesters, leden en oud-leden zullen aangeschreven worden, om dit samen met ons in het wijkcentrum De Mortel aan het Savoiepad 14 te komen vieren.
Mochten wij adressen van oud–Oppers en -Meesters en oud-leden niet meer in ons bezit hebben, dan verzoeken wij u om dit bericht als uitnodiging te beschouwen.
Het Eindhovens Boerenbruidspaar komt dit jaar uit Mulderskring. Yo en Flipkuuu zullen op carnavalsdinsdagmiddag tijdens de Boerebruiloft op de Lampegatse Mert in den onecht worden verbonden.
De Mulders en Farine gaan gezamenlijk op pad, je komt ze dan ook het hele jaar door bij andere verenigingen en evenementen tegen.
Verder komt u ons met de carnavalsdagen tegen op zaterdag in de optocht, tijdens het dweilen op de maandag en met de boerenbruiloft op de dinsdag, alles natuurlijk in ons eigen Lampengat.

Het bestuur, Farine en alle actieve leden van KV de Mulders roepen iedereen op die hen een warm hart toedraagt, om ons te komen feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal. Graag tot zondag 25 november om 13.30 uur in wijkcentrum De Mortel, Savoiepad 14 in de Achtse Barrier.
Voor meer informatie: www.kvdemulders.nl.