Ga naar de startpagina
park
Mei 2011
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

JC De Mortel

Onze meiden hebben de nieuwste trend van 2011 ook gevolgd! Ze hebben de nieuwste bloemen oorbellen gemaakt!
De oorbellen zijn bekend van de TV soap Goede Tijden Slechte Tijden.
Heel Nederland wil deze trend volgen dus wij tijdens Just Girls in JC De Mortel natuurlijk ook!
Afgelopen maand hebben we de oorbellen en een sieradendoosje gemaakt met de meidengroep.
De sieradendoosjes hebben we van een aardige buurtbewoner gekregen. Bedankt hiervoor. Het was echt een groot succes!!

Het begint zomer te worden, het mooie weer is in aantocht. En iedereen is buiten. Ook wij zullen meer buiten te vinden zijn. Voor sport, voor een gezellig praatje, maar ook om te kijken wat er allemaal aan de hand is in het park, kinderen en jongeren te attenderen op de gedragregels die zijn vastgesteld, of ze door te verwijzen naar de juiste plekken. Om te kijken naar bankjes, zijn er dingen vernield, en zijn er voldoende afvalbakken. De ene keer zul je ons in de middag treffen, maar ook ’s avonds zijn wij te vinden in het park. Doorgaans zijn wij te herkennen aan onze zwarte bodywarmers met het logo van Welzijn Eindhoven. Heb je vragen of opmerkingen, dan mag je ons altijd aanspreken.

Sportformule en Welzijn Eindhoven gaan samenwerken. Op de woensdagmiddag van 15.00 – 17.00 uur biedt Sportformule in samenwerking met Welzijn Eindhoven leuke sportactiviteiten aan. Van voetbaltoernooi, tot een tafeltennisclinic, alles is mogelijk. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar jullie ideeën voor leuke (sport) activiteiten. Wat heb jij altijd al een keer willen doen? Zou jij een keer met echte American Footballers willen trainen, of op een BMX de coolste stunts willen uithalen, (bijna) alles kan, als jij maar laat weten wat jij wil!!!!!
Voor meer informatie over de sportactiviteiten kun je langs komen in JC De mortel, of vragen om een folder.

Voor meer info en het weekprogramma:
www.jongerenineindhoven.nl, jcdemortel.hyves.nl, of neem contact op met jongerenwerker Eva van Gorcum 040 - 219 35 92/06 - 46 76 81 94.

Team JC De Mortel