Ga naar de startpagina
park
Mei 2011
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

FinFon Markt

Zondag 28 augustus is er weer de jaarlijkse rommelmarkt in de Finistèrelaan (zijstraat Franse Baan, tegenover Winkelcentrum Achtse Barrier Noord).
De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur.

Als u uw overtollige spullen wilt verkopen, dan kunt u per e-mail, info@finfon.nl, een kraam huren voor € 22,50.
Wanneer u niet per e-mail wilt reserveren, kunt u ook aanmelden bij Mary de Kok, Finstèrelaan 25, tel. 040 - 242 42 90. In dat geval betaalt u € 25,00.

De opbrengst van de organisatie gaat naar het goede doel De Zonnebloem.
Nationale Vereniging de Zonnebloem is een van de grootste landelijke vrijwilligersorganisaties en zet zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, leeftijd of handicap. Mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijk leven niet vanzelfsprekend zijn. Door mogelijkheden te bieden om contact te leggen en erop uit te trekken, zorgen de Zonnebloemvrijwilligers ervoor dat gevoelens van eenzaamheid verminderen of voorkomen worden.
De plaatselijke afdeling van de Zonnebloem in de Achtse Barrier, heeft bijna 100 gasten die van één van onze vrijwilligers regelmatig bezoek aan huis ontvangen.
Huisbezoek is het belangrijkste onderdeel van het Zonnebloemwerk!
Vanuit het bezoekwerk organiseert de afdeling regelmatig activiteiten en/of uitstapjes waarin de ontmoeting met andere mensen centraal staat.
Voor meer informatie zie onze website: www.regio-eindhoven.zonnebloem.nl.