Ga naar de startpagina
park
Mei 2011
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Bibliotheeknieuws

De Bibliotheek Eindhoven heeft voor dit voorjaar een interessant programma samengesteld met allerlei activiteiten voor volwassenen en kinderen. We geven u een voorproefje voor de maand mei. Voor het volledige programma verwijzen we u graag naar ons magazine en de website www.bibliotheekeindhoven.nl.

Voorlezen in de bibliotheek!
Elke eerste woensdagmiddag van de maand gaan we op avontuur in de bieb! We lezen dan in alle vestigingen een leuk, spannend, mooi of grappig verhaal voor. Jij komt toch ook luisteren?
Voor kinderen tot en met 6 jaar.
Thema 1 juni: Buiten spelen.
Thema 6 juli: Zomer In de maand.

Spaaractie Lezen loont!
In de maand mei starten we weer met een leuke spaaractie voor de jeugd.
Daarmee kun je door het lezen van boeken, toegangskaartjes verdienen voor Nemo in Amsterdam. NEMO is het grootste en leukste science center van Nederland. Voor jonge bezoekers, hun ouders, opa's en oma's.
Dus houd onze nieuwsbrief en de informatie in de bibliotheek goed in de gaten, want deze spaaractie wil je niet missen! Je kunt je stempelkaart afhalen in de vestiging.

Lekker Lezen voor de Lijst
Lezen voor de lijst kan ook gewoon leuk zijn. Geen zin in de saaie standaard titels op je lijst maar heb je een beetje hulp nodig in je keuze? Bibliotheek Eindhoven helpt je een handje. Check van te voren altijd wel even bij je docent of je het boek echt op je lijst mag zetten.

Sale in alle vestigingen van de Bibliotheek Eindhoven
Twee keer per jaar verkoopt de Bibliotheek Eindhoven een gedeelte van het assortiment. De sale vindt dit jaar plaats van 24 mei tot 14 juni. Op maandagavond 23 mei organiseren we een présale voor genodigden. Wanneer u iemand als lid aandraagt bij de bibliotheek kunt u samen met dit kersverse lid naar de présale komen. 24 mei – 14 juni in uw bibliotheek.

Nog een weekje stemmen!
De Nederlandse Kinderjury dinsdag 1 februari t/m vrijdag 13 mei.
Stem op je favoriete boek! Wat vind jij het leukste, mooiste, spannendste of grappigste boek? Van dinsdag 1 februari t/m vrijdag 13 mei 2011 kunnen kinderen van 6 tot en met 12 jaar op hun favoriete boeken stemmen. Op woensdag 22 juni wordt de Prijs van De Nederlandse Kinderjury 2011 uitgereikt. Via Hyves vind je info over de Kinderjury. Meld je aan via de bieb Hyves en stem mee voor de Kinderjury.

Tot ziens in onze bibliotheek!

Team Achtse Barrier