Ga naar de startpagina
park
Mei 2011
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Barrierse Feesten

Wij zijn nog steeds druk bezig met de voorbereidingen voor de Barrierse Feesten. Wij hebben weer, net als vorig jaar, een heel mooi en groot kinderplein. Dit word mede mogelijk gemaakt door de OKA.
Op het kinderplein zal een tal van activiteiten plaatsvinden, waaronder ‘de Jungle run’ een springkussen van 25m lang en clown Peer Atmosfeer.

Verder gaan weer een hoofdplein maken met een leuk stukje muziek verzorgd door ‘Bonnefooii’, een optreden van Julian Stuiver (finalist Holland’s Got Talent) en tal van activiteiten voor de volwassenen zoals ‘Minute to win it’.

Tijdens de Barrierse Feesten van 2011 worden er een tiental ludieke spelletjes gespeeld door diverse kandidaten. De kandidaat die binnen 1 minuut de meeste spelletjes heeft gedaan, wordt uitgeroepen tot de winnaar. Aan het eind van de dag worden de winnaars per categorie op het podium geroepen en ontvangen een beker namens de organisatie van de Barrierse Feesten.

Enkele van de ‘Minute to win it’ spellen zijn:

‘Belgisch golf feest’, middels een riem om je lichaam met een touw en een banaan hieraan, ga je binnen een minuut tijd proberen om twee sinaasappels in een hoelahoep te golven.'Spaans temperament’, binnen 1 minuut een mandarijn via de ene broekspijp transporteren naar de andere broekspijp.

‘Zwitserse precisie’, binnen 1 minuut een stapel kaarten van een fles te blazen, alleen moet de onderste kaart (Joker) wel blijven liggen op de fles als laatste kaart.


‘Italiaanse bouwkunsten’, binnen 1 minuut alle poppetjes te plaatsen op de toren van PISA.

Uitgebreide info en alle andere spellen zijn te vinden op www.barriersefeesten.nl.
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website en op de dag zelf.

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen met opbouwen en afbreken. Mocht je interesse hebben om 1 dag in het jaar mee te helpen, kom dan naar onze vrijwilligersavond op vrijdag 27 mei; je kan je daar dan inschrijven als vrijwilliger. De vrijwilligersavond begint om 20.00 uur in De Mortel (Savoiepad 14).
De avond duurt tot 21.30 uur.

Onze afvalactie heeft storm gelopen. Heel veel telefoontjes en veel mailtjes hebben geleid tot een super actie. Maar aan alle goede dingen komt een eind en zo ook aan de afvalactie voor dit jaar. Misschien dat de actie volgend jaar nog een vervolg krijgt. We hebben heel veel positieve reacties uit de wijk gekregen over het verwijderen van afval dat al jaren bij de mensen in de schuur of op zolder lag.

Voor meer info over de Barrierse Feesten neem eens kijkje op onze site www.barriersefeesten.nl.

Organisatie de Barrierse Feesten