logo 't Brierke
park
Juni 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Dochters opgelet:
maak kans op een afslankkuur!

In Shape Afslankstudio geeft een afslankprogramma cadeau aan een jongedame tussen de 15 en 18 jaar. Een bewegings- en voedingsprogramma geheel afgestemd op de jongedame in kwestie, onder begeleiding bij In Shape.
De enige voorwaarden voor deelname zijn allereerst motivatie, leeftijd en een minimale Body Mass Index (BMI) van 25. De reden waarom In Shape deze wedstrijd organiseert, kent een persoonlijk tintje. Eigenaresse Rachel Lemmens licht toe: “Ik ben de studio begonnen uit persoonlijke overwegingen, ik ben zelf 3 jaar geleden 15 kg afgevallen. Ik ben altijd zwaarder geweest en toen ik in de puberteit was, heb ik me daar altijd heel erg ongelukkig over gevoeld. Het is vaak geen onwil, maar vooral onwetendheid over verantwoord eten. Daarnaast heb je op die leeftijd vaak niet de financiële positie om een programma te volgen zoals wij die aanbieden. Ik weet hoe het voelt en daarom wil ik graag helpen.”
Dus ben jij tussen de 15 en 18 jaar met een BMI van minimaal 25 en wil je graag afvallen? Maak dan kans op het winnen van dit afslankprogramma bij In Shape. Stuur vóór 15 juni een e-mail naar info@inshape-eindhoven.nl met jouw motivatie waarom jij vindt dat juist jij dit programma moet winnen! Voor het berekenen van je BMI en meer informatie zie www.inshape-eindhoven.nl.