logo 't Brierke
park
April 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

VC Blokkart zoekt volleybal(st)ers

De recreatieve volleybalvereniging VC BLOKKART is ontstaan in 1983. Dit seizoen spelen we met twee damesteams in de Nuvoc-recreanten competitie (eerste en tweede klasse) en vijf herenteams in de VC Geldrop Heren Recreanten Competitie (van overgangsklasse t/m de derde klasse). Verder zijn er enkele recreantenspelers die geen competitie spelen. Onze vaste trainingsavond is op dinsdag van 20.30 tot 22.15 uur in de sporthal van het Bisschop Bekkers College aan de Avignonlaan in Eindhoven. De thuiswedstrijden worden op dinsdagavonden en de uitwedstrijden op maandag- tot en met donderdagavonden gespeeld in een straal van 20 kilometer rond Eindhoven.
Om de competitieteams voor komend seizoen goed te bezetten, zijn we dringend op zoek naar ervaren heren en dames volleyballers. Wanneer het (wederzijds) klikt tussen jou en VC BLOKKART, kun je vanaf het nieuwe seizoen lid worden en meedoen met trainen, de competitie en het lentetoernooi.
Heb je interesse om mee te spelen of wil je verdere informatie, neem dan contact op met Jos Clement (040 - 242 04 23 of via e-mail Blokkart@dse.nl). Informatie is natuurlijk ook te vinden op: http://www.blokkart.dse.nl.