logo 't Brierke
park
April 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Wat een geweldige wijk!

Na het grote succes van gespaarde zegels bij Super de Boer is de actie bij de Em-Té óók weer een succes geworden. Ik kan u laten weten dat door vele (on)bekenden in onze wijk in totaal 26 dozen bij elkaar gespaard zijn.
Van de heer Aarts, bedrijfsleider bij de Em-Té, hebben we bijna drie dozen gekregen; twee van die drie nadat ik verteld had dat ik per ongeluk twee dozen mee had genomen zonder de spaarkaarten af te geven en één doos heeft hij de Voedselbank geschonken voor een halfvolle kaart. Hartelijk dank hiervoor. Bij alles wat bij mij is afgegeven waren acht volle dozen of volle spaarkaarten!! Geweldig.
Daarnaast weer veel losse artikelen en voor €25,- aan Rocks-zegels. De volle Safarizegelkaart is naar één van de vele vrijwilligers van de Voedselbank gegaan. Zij staan elke week weer klaar om vele dozen voor anderen te vullen. Wat een goed werk! Dank ook aan allen die namens anderen steeds weer bij mij zegels of goederen af zijn komen geven. Naast al deze spullen heb ik 260 pakken melk kunnen kopen en deze zijn al door de Voedselbank bij de Em-Té opgehaald.
Lieve mensen, hartelijk dank aan allen die iets gedaan hebben, op welke manier dan ook. Ook bij een eventuele volgende actie sta ik weer klaar om alles te regelen, zodat een groep mensen die het niet ruim heeft, iets extra's te eten en te drinken heeft.

Marij Hessels