logo 't Brierke
park
April 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--


PeuterPlaza Marseillelaan

Het is weer lente, ook op de speelzaal wordt daar natuurlijk aandacht aanbesteed. De werkstukjes hebben er mee te maken. Vogelnestjes met eitjes van klei, bloemetjes worden geplakt en geverfd, zoals blauwe druifjes of narcissen. De peuters zijn enthousiast en vertellen trots dat ze ook thuis of bij opa en oma in de tuin staan. De fotograaf is ook geweest en onze peuters hebben er weer een mooie foto bij.

Pasen is het volgende project. Met de ouderwerkgroep hebben we de speelzaal in paassfeer gebracht en een leuke invulling voor de paasviering bedacht. Eerst hebben de peuters chocolade eieren gezocht en bij terugkomst op de speelzaal waren daar ook de ouders. Samen eerst lekker koffie of thee gedronken, de peuters lekkere limonade en daar hoort natuurlijk een paaskoekje of een eitje bij. Daarna zijn de peuters samen met vader of moeder gaan knutselen, eerst een paasmandje gemaakt en daarna een hard gekookt ei geverfd. Hard gewerkt en ze gingen dan ook heel trots met hun mandje naar huis.
Door het maken van deze werkstukjes leren onze peuters ook omgaan met verschillende materialen zoals klei, verf, plaksel, kleurpotloden. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook eens komen kijken op onze speelzaal, bent u altijd welkom. U kunt altijd binnenlopen, maar ook een afspraak maken.

U vindt ons bij basisschool de Klapwiek, Marseillelaan 100a.
Ons telefoonnummer is 040 - 242 32 19,

Team PeuterPlaza Marseillelaan