logo 't Brierke
park
April 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Paaseieren zoeken

Op 13 april (2e paasdag) organiseert de OKA weer haar jaarlijkse paaseierenzoektocht voor de allerkleinsten onder ons. Kinderen van 0 t/m 8 jaar kunnen die dag hun geluk gaan beproeven in het vinden van prijseieren.
Deze zoektocht begint om 10.30 uur. We verzamelen op de parkeerplaats bij De Mortel en gaan dan onder begeleiding van de paashaas het bos in. De tocht eindigt om 12.15 uur. We hopen dat veel kinderen hun zakken gevuld zullen hebben met heerlijke chocolade eieren.
Bij slecht weer gaan we de eieren zoeken in de zaal van VTA De Mortel.
Let op: de voorverkoop is al gestart op 7 april, een kaartje kost € 2,50. Kaartjes zijn te koop op het Savoiepad 133 van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 18.00 uur. Dus niet vergeten een kaartje te kopen.

De OKA Paashaas

Koninginnedag

Op 30 april is het alweer Koninginnedag. En zoals elk jaar organiseert de OKA weer een gezellige morgen voor kinderen t/m 12 jaar in de Achtse Barrier. We starten om 10.30 uur met versieren van de fietsen, bolderkarren, kinderwagens, steppen, enz. op het terrein voor De Mortel Savoiepad 14 in Eindhoven.


Versieringen, ballonnen, vlaggetjes en buizen zijn tegen een kleine vergoeding te verkrijgen bij de OKA. Dus je hoeft zelf niets mee te brengen. Daarna gaan we rond 11.30 uur gezellig onder muzikale begeleiding door een stuk van de wijk. En nu maar hopen op mooi weer, zodat het een geslaagde morgen gaat worden. Mocht het slecht weer zijn dan gaat het gewoon naar binnen in De Mortel.

Zie ook onze website www.openkinderactiviteiten.tk.
Groetjes,

Bestuur OKA