logo 't Brierke
park
April 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Barrierse Feesten 14 juni 2009

Kunt u zich de wijkfeesten van afgelopen zomer nog herinneren? Dit jaarlijks terugkerende wijkgebeuren willen we graag wederom organiseren. In 2008 was het een lustrum jaar. Ook dit jaar willen we er weer een topfeest van maken, ook al is het geen lustrum jaar.
We zijn gestart met het voorbereidende werk voor de Barrierse Feesten 2009. Met elkaar proberen we er weer een mooie dag van te maken. Heeft u een leuke hobby en wilt u die promoten of wilt u iets verkopen, huur dan een tijdig een kraam tijdens de Barrierse Feesten.
Om er zeker van te zijn dat u een plaats krijgt, kunt u zich aanmelden bij onze marktorganisator P. de Beer 06 - 53 39 15 94 of mail: info@popcornsuikerspin.nl. U krijgt dan een inschrijfformulier.
Voor het slagen van de Barrierse Feesten zijn we op zoek naar vrijwilligers, die ons een paar uurtjes willen komen helpen en samen met de mensen van de werkgroep er weer een gezellig wijkfeest van gaan maken. U kunt contact opnemen met de organisatie Barrierse Feesten via de Infolijn Achtse Barrier tel. 040 - 242 12 48 of stuur een mailtje naar m.v.cuijck@lumensgroep.nl.