logo 't Brierke
park
Februari 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Verrassingsmiddag

Op 15 februari a.s. organiseert de OKA een verrassingsmiddag voor kinderen van 5 t/m 12 jaar van 14.00 tot 16.00 uur in De Mortel. We gaan er een leuke middag van maken, wat we precies gaan doen vertellen we natuurlijk nog niet. We zouden het heel leuk vinden als jullie verkleed komen. De entree is € 2,00. Wij zorgen voor een verfrissing tijdens deze middag. We hopen dat jullie komen en je laat verrassen.

Voorjaarskledingbeurs

Op zaterdag 14 maart van 14.00 tot 15.30 uur is weer de jaarlijks terugkerende OKA Voorjaarskledingbeurs in De Mortel. De voorverkoop van de tafels is op woensdag 18 februari in De Mortel. We geven volgnummertjes uit vanaf 12.45 tot 13.00 uur, kom dus op tijd. Om 13.00 uur beginnen we met de verkoop van de tafels. Er zijn tafels van verschillende afmetingen.
U hoeft niet te bellen voor reservering. We verkopen de tafels alleen op woensdag 18 februari à contant. Het is alleen toegestaan om kleding te verkopen. Speelgoed of andere artikelen zijn verboden. Er mogen ook geen kledingrekken meer geplaatst worden. Zie ook onze website: www.openkinderactiviteiten.tk.
Groetjes.

OKA Bestuur