logo 't Brierke
park
Februari 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Het Kommetje zoekt vrijwilligers

Het Kommetje is een inloopochtend, georganiseerd door vrijwilligers, waar kinderen van 0 tot 4 jaar (onder toezicht van de ouders/verzorgers) een ochtend kunnen spelen.
Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kunnen mama en/of papa gezellig een kopje koffie of thee drinken samen met de andere mama’s en papa’s (opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte welkom).
Elke dinsdagochtend vanaf 09.30 uur tot 11.00 uur kun je vrijblijvend bij ons binnenlopen in de peuterspeelzaal van Basisschool de Vierring. (m.u.v. de schoolvakanties). Ons adres: Calaislaan 1 (aan de Franse Baan). De deur is vergrendeld voor kinderen.
Echter is ook bij het Kommetje een zeer groot tekort aan vrijwilligers. En zonder voldoende vrijwilligers zal het Kommetje na 27 jaar haar deuren moeten sluiten. Daarom hier een laatste noodkreet voor vrijwilligers die af en toe een dagje mee willen draaien. Het zou ontzettend jammer zijn als we ermee moeten stoppen, dus kom vooral een keer langs om te kijken of om je op te geven als vrijwilliger. Voor meer informatie kun je altijd bellen met: Barbara van Nistelrode: 040 - 848 20 21.