logo 't Brierke
park
Februari 2009
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Allergrootste Dweilkapel?

Voor het derde jaar zal deze Muzikale Dweilkapel wederom in de binnenstad van Eindhoven met Carnaval de muzieknoten uit hun instrumenten persen en slaan. Met welke bezetting?
Ook dit jaar streeft de kapel na om het aantal muzikanten te verdubbelen. Hiervoor zijn zij op zoek naar muzikanten die geen verplichtingen hebben met Carnaval. Zij zijn ook op zoek naar Kapellen,die op de MalleMaandagmiddag gezamenlijk willen afsluiten in de tent op de Markt om ca. 18.00 uur met een geweldige muzikale apotheose. Er is ruimte voor ca. vier kapellen.
Zij zoeken ook naar kapellen die zich aan willen sluiten bij De Grootste Vrije Dweilkapel om het middagprogramma mee te willen maken. Aansluiten als groep of kleine kapel kan dan dus ook.
Alle instrumenten van alle niveaus zijn welkom. Want waar gaat het over? Natuurlijk gezellig en ongedwongen muziek en plezier maken met Carnaval.
De bedoeling is op Carnavalsmaandag, (Malle Mutsen dag) vanaf 12.30 uur met z’n allen te gaan dweilen in de binnenstad van Eindhoven. Voorafgaand worden er twee oefenavonden gehouden in Café De Barrier aan de Barrierweg 227 te Eindhoven. Belangstellenden kunnen er terecht op de woensdagen 11 en 18 februari a.s. vanaf 20.30 uur. Bladmuziek is voor alle instrumenten aanwezig. Aanmelding is mogelijk bij Paul van der Pas via telefoon 040 - 242 37 68 of per e-mail p.vd.pas@hetnet.nl.