logo 't Brierke
park
November 2007
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Saltoschool de VierRing

Met ingang van 29 oktober, direct na de herfstvakantie start Saltoschool de VierRing aan de Calaislaan 1 met een aaneengesloten onderwijsaanbod.
De school werkt voortaan met een continurooster, dat wil zeggen dat de kinderen niet meer tussen de middag naar huis komen.
De nieuwe schooltijden zijn van 8.30 tot 14.30 uur. Alleen op woensdag is de schooltijd van 8.30 tot 12.30 uur.
Voortaan lunchen alle kinderen, kosteloos, samen met de leerkrachten in de school. De jonge leerlingen uit groep 1 en 2 eten samen met hun eigen leerkracht in de klas. De leerlingen van de groepen 3 tot en met 8 worden ingedeeld in eetgroepen. Broertjes en zusjes, jongere en oudere kinderen zitten bij elkaar in een eetgroep. De kinderen brengen voor de lunch zelf hun eten en drinken mee.
De voorschoolse opvang door Little Jungle sluit aan bij de openingstijden van de school. Ook de naschoolse opvang is afgestemd op de gewijzigde schooltijden van de school en is voortaan al open vanaf 14.30 uur.
Heeft u vragen over deze veranderingen , dan kunt u terecht bij de directie van de school: mevr. Henriëtte van der Voort, 040 - 242 39 60.