logo 't Brierke
park
November 2007
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Schoenzetten

Ook dit jaar komt Sinterklaas natuurlijk weer naar de Achtse Barrier. Voorafgaande aan zijn bezoek op zondag 18 november kunnen de allerkleinsten van 0 t/m 8 jaar in de wijk hun schoentje weer komen zetten en wel op vrijdagavond 16 november vanaf 18.30 tot 19.30 uur in De Mortel.
Het kost niets en de kinderen kunnen tekeningen en andere ver- rassingen voor de Sint achterlaten.
Tijdens de knutselmiddag op 17 november kunnen de kinderen hun schoentje weer komen ophalen.
Voorgaande jaren was Sint blij verrast door al het moois wat de kinderen gemaakt hebben, en ook de wortels en brood voor Americo zijn heel goed ontvangen. Dus kom dit jaar weer met je schoen, klomp, pantoffel, laars en vul hem met iets moois voor de Sint.

Knutselmiddag

Op 17 november a.s. organiseert de OKA weer de jaarlijkse Sinterklaas knutselmiddag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. We gaan dan weer mooie dingen maken voor de Sint en zijn Pieten. Van stoomboot tot Pietenpet, en van schoorsteen tot surprise, wij helpen jullie graag met het maken van iets moois. De entree is € 1,50 en we beginnen om 14.00 uur in de Mortel en hopen om 16.00 uur allemaal met iets moois naar huis te gaan. Sinterklaas is altijd heel blij met al die eigen gemaakte mooie dingen. Dus niet vergeten en kom lekker knutselen.

Sinterklaasmiddag

Hallo kinderen uit de Achtse Barrier.
Ook dit jaar komt de Sint jullie natuurlijk een bezoek brengen.
De ‘aankondig’ Piet heeft de OKA al verteld dat de Sint van plan is om op zondag 18 november om 14.00 uur met een heel stel van zijn pieten een bezoek aan jullie te brengen in De Mortel, Savoiepad 14 te Eindhoven. Sinterklaas wil dan graag tot 16.00 uur gezellig bij jullie blijven. Het zal zeker weer ‘n te gek feest worden. De Sint wil natuurlijk wel graag weten hoeveel pakjes hij moet meenemen, en daarom wil hij dan ook graag van tevoren weten wie er allemaal komt.
Dus laat mama, papa, oma of opa vanaf dinsdag 30 oktober vanaf 9 uur even bij Henk, Savoiepad 133 een kaartje kopen à € 3,00, zodat de Sint op alles is voorbereid, je krijgt dan ook een kleurplaat waarmee je een leuke prijs kunt winnen . Die moet je voor zondag 11 november weer inleveren bij Henk.
Alle kinderen van 0 t/m 9 jaar zijn van harte welkom op 18 november in De Mortel. Sinterklaas verheugt zich alweer op dit bezoek.
U kunt niet telefonisch bestellen. Voor inlichtingen: 06 - 51 41 66 12.
Zie ook onze website www.openkinderactiviteiten.tk.

Groetjes van de Sint en alle Pieten.