logo 't Brierke
park
November 2007
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Wat doe jij bij slecht weer?

Jow boy’s & girlzz

Omdat het steeds slechter weer wordt om buiten te zitten, willen wij jongerencentrum De Mortel even onder de aandacht brengen. Er zijn veel mogelijkheden om bepaalde activiteiten uit te voeren binnen j.c. De Mortel, dus heb je een leuk idee laat het weten bij de jongerenwerker of een van de stagiaires die aanwezig zijn in j.c. De Mortel. Ook zijn wij bereikbaar via mail: jongerencentrumdemortel@hotmail.com.
Verder hebben wij ook wekelijkse activiteiten, zo is er op dinsdagavond break dance inloop, waarbij je kunt kijken hoe een van de beste crews van Eindhoven traint.


Op woensdagmiddag hebben we tieneractiviteiten, waarbij we verschillende activiteiten uitvoeren, bijvoorbeeld een tafelvoetbaltoernooi, pannenkoeken
bakken en karaoke.

Op donderdagmiddag hebben we zaalvoetbal in de sporthal in de Achtse Barrier. Dit is voor de leeftijd 11 t/m 15 jaar en begint om 16.00 uur en eindigt om 17.30 uur, de kosten bedragen 1 euro.Donderdagavond is er een jongereninloop, dit is voor de leeftijd 15+, je hebt de vrijheid te doen wat je wil, dit kan uiteen lopen van een filmavond tot een pooltoernooi of gewoon lekker chille. Er zijn dus erg veel mogelijkheden in j.c. De Mortel, dus weet je niet wat je moet doen bij slecht weer, twijfel dan niet en kom langs bij jongerencentrum De Mortel. Savoiepad 14.

weekprogramma:
Dinsdag     19.30 – 21.30 uur   break dance inloop.
Woensdag 15.00 – 17.00 uur   tienerinloop.
Donderdag 16.00 – 17.30 uur   zaalvoetbal.
Donderdag 19.30 – 21.30 uur   jongereninloop 15+.

See u soon, greetz.

J.c. De Mortel crew