logo 't Brierke
park
November 2007
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Optreden kamerkoor Ensuite

Op zondag 25 november om 15.00 uur geeft kamerkoor Ensuite het jaarlijks concert in de Verrijzeniskerk Franse Baan 93, 5627 JP Eindhoven.
Tijdens dit concert worden liederen gezongen van Thomas Morley en vindt er een instrumentaal intermezzo plaats van een ad hoc accordeon ensemble o.l.v. Otine van Erp.
U wordt van harte uitgenodigd dit (gratis) concert bij te wonen!

Meer over Ensuite
Ensuite is een amateur kamerkoor en bestaat op dit moment uit 12 zangers en zangeressen. Het repertoire bestaat uit niet te zware liederen in het Engels, Frans en Italiaans.
Er wordt iedere dinsdagavond onder leiding van Rik Maassen gerepeteerd in basisschool de Ontmoeting, Hettenheuvellaan 2a. Ensuite is een amateurkoor.
Dit betekent dat het zangplezier voorop staat, waarbij wel steeds gestreefd wordt naar kwaliteit. Hoewel Ensuite nog voor alle zangstemmen versterking zoekt, ligt de kracht van Ensuite in het kleinschalige. Voor de leden is het een uitdaging om in een klein koor zijn of haar stem te laten horen en samen een lied te laten groeien tot een harmonisch geheel. Naast het zingen is tijdens de pauze en na de repetitie het sociale aspect ook heel belangrijk.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.ensuite.dse.nl