logo 't Brierke
park
November 2007
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Brierse avonden

Efkes bijkome
Jongens, jongens wat hebben we genoten van de Brabantse Avond. Dat was GENIETEN met hoofdletters.
Met familie en vrienden waren we met een groep van 12 man (vrouw). We hadden zoiets van we zien wel of het wat wordt. En het werd wat ! De optredens van zowel Marie Christien als het Brabants Kwartierke waren SUBLIEM.
De totale sfeer was inderdaad Brabants. Ook mede door de goede verzorging van de organisatie. werd het een zeer geslaagde avond. Vergeet niet de kofie/thee met worstenbrood. In één woord GEWELDIG.
Hopelijk mogen we in de toekomst meer van dit soort avonden genieten.
Nogmaals: Hartelijk dank namens onze hele groep,

Toon en Mieke Smits

Terug naar …….
Terug naar de 50 – 60-er jaren, terug naar Elvis, Buddy Holly, Johnny Cash, Cliff, enzovoort. Dat is mogelijk op zaterdag 24 november a.s. in De Mortel, Savoiepad 14 op de 2e Brierse avond!
Deze avond wordt muzikaal opgeluisterd door de Rock & Roll band ‘Rocking Clockwise’. Deze 6-mans formatie brengt jullie terug naar de goede oude tijd.
De muzikanten hebben hun sporen al dik verdiend in de muziek. Meer informatie over deze band is te vinden op www.rockingclockwise.nl.
In hun kielzog is een zestal echtparen aanwezig, die gekleed als in die dagen, hun Rock & Roll capaciteiten ten toon zullen spreiden.
Mochten jullie nog bijpassende kleding bezitten, zoals strakke broek met smalle pijpen of een petticoat, doe die dan aan zodat de avond al meteen goed aanvangt.
En mocht je het leuk vinden om zelf voor het voetlicht te treden voor je eigen wijkbewoners, aarzel dan niet om je aan te melden. De band kan vele verzoeknummers spelen, die je dan als echte artiest met de band mee kan zingen.
Een telefoontje naar Jan van Samang (040 - 242 96 34) of een e-mail naar Agnes Mertens: wil.mertens@planet.nl is voldoende.
De avond begint om 21.00 uur.
De toegangskaarten zijn in de voorverkoop vanaf 5 november bij VTA De Mortel te koop voor € 5,00, terwijl de kaarten aan de zaal op 24 november € 6,00 kosten. De toegangsprijs is inclusief één gratis consumptie.
Jullie zijn van harte welkom! Tot ziens op 24 november.

Team Brierse Zaterdagavonden