logo 't Brierke
park
November 2007
 
--> vaste rubrieken <--
--> en verder <--

Volleybalvereniging BLOKKART

Dit seizoen is de recreatieve volleybalvereniging V.C. BLOKKART een samenwerking aangegaan met VCAB en de heren van Prinsejagt. Er wordt nu gezamenlijk verder gegaan onder te naam V.C. BLOKKART. De vereniging heeft daardoor nu dames- en vijf herenteams.

Er is op het moment nog plaats voor nieuwe leden als aanvulling van de competitieteams. De trainingen en thuiswedstrijden vinden op dinsdagavond van 20.30 tot 22.15 uur plaats in de sporthal van het Pleincollege Bisschop Bekkers aan de Avignonlaan 1 in Eindhoven. De teams nemen op doordeweekse avonden in en om Eindhoven deel aan recreatieve competities. Ter kennismaking kunnen dames en heren tussen de 20 en 60 jaar gedurende vier weken gratis mee trainen. De trainingen worden verzorgd door ervaren trainers.

Belangstellenden kunnen op de website http://www.blokkart.dse.nl meer gegevens vinden over onze vereniging. Voor nadere informatie kan ook contact opgenomen worden met onze secretaris Jos Clement tel. 040 - 242 04 23 of via e-mail Blokkart@dse.nl.