logo 't Brierke
Archief - April 2006
April 2006
 
--> vaste rubrieken <--
--> sport <--
--> en verder <--
 

Carnaval leeft in de AB

Mensen wat een grandioos feest was het op zondagmiddag 26 februari tijdens het Kleinmulderkesbal. Enthousiaste kinderen in een bruisende sporthal met de diverse optredens van onder andere de clowns Flop en Fiasco, dansschool Step by Step, dansschool Friends en de dansmarietjes van de Lichtstadnarren.
Een Mortel vol ouders, opa’s en oma’s die meedeinden, sprongen en hosten op de klanken van Drive in Discotheek Scorpio en liever niet naar huis wilden.
Maar zeker niet te vergeten het gastoptreden van K3, helaas bleken het niet de echte maar onze Opper Dirigeant en zijn Meesters Occasionelle te zijn.
Ondanks hun respectabele leeftijd hebben ze samen met de jongste groep van Step by Step een perfect optreden gebracht bij het nummer “Kuma hé”.
En wat vond u van de schuitschommel als extra verrassing, daar stonden toch drie man constant in de kou hun werk te doen.
Buiten dat het kleine springkussen laat op de middag lek raakte hebben zowel de kinderen, de ouders en de organisatie een heerlijke middag gehad.
Deze geweldige middag was alleen mogelijk door de medewerking van de vele vrijwilligers die zich weer belangeloos hebben ingezet om dit voor elkaar te krijgen.
De kindercommissie en het bestuur van de Mulders willen dan ook via deze weg nadrukkelijk al die vrijwilligers nogmaals bedanken.
Nadat de Mulders met hun kapel Farine hadden genoten van het ontbijt en dweilen op maandag en Farine dinsdags het Boerenbruidspaar vanuit Acht naar het Stadhuis en daarna naar de Markt had begeleid was er de slotavond.
Dit jaar was dat een ouderwets carnaval met Drive in Discotheek Scorpio en met vier kapellekes, Unity, Veullewait, de Strijpse Kraaiers en Farine.
De opkomst was groter dan vorig jaar en de aanwezige mensen waren tevreden over de invulling van de slotavond. Wij kunnen u nu nog niet beloven dat we volgend jaar dezelfde invulling hebben maar er ligt zeker een basis waaraan we kunnen werken om het nog gezelliger voor u te maken.
Beste wijkbewoners namens Opper Dirigeant, zijn Meesters Occasionelle, Farine en alle overige Mulders heel hartelijk bedankt voor uw aanwezigheid en graag tot volgend jaar, te beginnen bij de wisseling op zondag 14 januari 2007.
Met carnavaleske groet namens KV de Mulders en Farine

Piet van der Putten